XXL posters printen

Ben je opzoek naar xxl posters? Dan ben je bij Monsterposter aan het juiste adres. XXL posters printen is de activiteit waar Monsterposter om bekend staat. In onze printshop in Rotterdam worden al jouw bestelde grootformaat posters direct geprint.

Verschillende mogelijkheden

Wij printen jouw XXL posters tot een breedte van 160 cm. De lengte is hierbij oneindig. In de webshop kan je vanuit huis uw posters op verschillende formaten bestellen. Bestel je voor 13:00 dan zorgen wij er voor dat jouw poster dezelfde dag verstuurd wordt. Heb je andere wensen met betrekking tot het formaat, neem dan contact met ons op of kom een keer langs in onze printshop. Wij printen jouw posters op 120 grams gesatineerd papier. Is de XXL poster voor buitengebruik, dan adviseren wij het 120 grams blueback papier. Wil je de fotoscherpte van jouw afbeelding behouden? Kies dan voor de fotoposters.

Andere promotiemiddelen van Monsterposter

Naast het printen van XXL posters voorziet Monsterposter ook nog in allerlei andere promotiemiddelen. Zo bedrukken wij jouw logo's, slogans en acties ook op roll-up banners, beachvlaggen, canvas en flyers. Bekijk de website voor de verschillende prijzen.

Levering

Wanneer je via de webshop voor 10:00 een XXL poster bestelt zullen wij deze dezelfde dag nog printen en versturen. Wil je jouw posters afhalen, dat kan in onze printshop in Rotterdam. Neem contact met ons op en wij zullen je vertellen wanneer jouw posters klaar zijn.

Vragen?

Heb je andere wensen, ideeën of gedachten neem dan direct contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om hieraan te voldoen. Ons telefoonnummer is: +31 (0)10 798 90 43.Winkelinformatie

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur