Roll-up Banner

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goedkope roll-up banner in Rotterdam

De goedkoopste roll-up banner van Rotterdam bestel je bij Monsterposter.nl. Een roll-up banner is één van de meest populaire presentatiesystemen voor beurzen en congressen. Voor het tonen van je eigen bedrijfslogo en/of slogans is de roll-up banner uitermate geschikt. De roll-up banner van Monsterposter.nl is gemakkelijk te vervoeren doordat hij oprolbaar is en daardoor dus ook zeer gemakkelijk in gebruik.

Bisonyl of stoplightfilm?

Jouw roll up banner printen wij op Bisonyl of op Stoplightfilm materiaal. Een roll-up banner met een doek van Bisonyl is geschikt voor vrijwel alle doeleinden. Zo kan je de roll-up banners zowel binnen als buiten gebruiken. Bisonyl is een voordelig handzaam materiaal dat wij gemakkelijk kunnen verwerken en in hoge resolutie kunnen printen. Stoplightfilm heeft een donkere achterzijde en laat geen licht door. Dit materiaal is net iets fijner van kwaliteit en is duurzamer dan Bisonyl.

Levertijd

Wij hanteren 3 werkdagen levertijd voor een roll-up banner. Dit omdat het doek moet drogen voordat het gemonteerd en opgerold kan worden. Bestel je jouw roll-up banner maandag voor 12:00uur dan verzenden we jouw roll-up banner uiterlijk woensdag met DHL. Uiteraard is het mogelijk om jouw roll-up banner af te halen in onze printshop in Rotterdam centrum.

Spoedbestelling?

Afhankelijk van de planning en jouw situatie kunnen wij jouw roll-up banner ook sneller leveren. Neem voor meer informatie contact met ons op via 010 – 798 90 43.

Andere presentatiesystemen?

Ben je opzoek naar andere presentatiesystemen? Naast de roll-up banner zijn er uiteraard nog andere mogelijkheden om jouw beursstands aantrekkelijk te maken.