Een Roll-up Banner draagt bij aan een heldere presentatie. Monsterposter is specialist in het produceren van professionele presentatiesystemen.

Roll-up Banner

goedkoop roll up banner

Dé specialist op het gebied van reclame.

MonsterPoster is al jaren dé specialist op het gebied van reclame, print en textieldruk. Wij ontwerpen, produceren en leveren communicatiemiddelen met impact, zoals posters, drukwerk, stickers, textiel, borden en banners. Een Roll-up Banner is hier een goed voorbeeld van. Dit middel is zeer geschikt om uw product of dienst snel en gemakkelijk te presenteren tijdens een vergadering, beurs of voor de klas. We hebben ze in diverse formaten namelijk: 100 x 200 cm, 85 x 200 cm en 80 x 200 cm en materialen zoals Bisonyl en Stoplightfilm. En als u dat wilt, dan heeft u dit professionele presentatiesysteem morgen al in huis.

De Roll-up Banner is verkrijgbaar van budget tot luxe uitvoeringen

Heeft u slechts een kortstondige actie of wilt u de Roll-up Banner liever gebruiken voor de lange termijn? Intensief gebruik van een product vereist een hogere kwaliteit, dat spreekt voor zich. Daarom leveren wij Rollup banners in budget-, standaard- en luxe uitvoeringen. En met een standaard hoogte van 2 meter ziet niemand deze professionele presentatiesystemen over het hoofd. De full colour print maakt het natuurlijk helemaal af. Met een ontwerp van u of van ons. Daarnaast staan ze binnen 30 seconden op en worden ze geleverd met een handige draagtas. Geef in no-time een goede indruk met een Roll-Up Banner van Monsterposter.nl!

goedkoop roll up banner

Voor 10:00 uur besteld = morgen in huis!

Wij zijn bedreven in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Ook wel workflow management genoemd. Dit heeft voor onze klanten direct voordeel. Omdat onze afdelingen rechtstreeks met elkaar in verbinding staan, zijn er korte lijnen en worden fouten geminimaliseerd. En door het eenvoudig combineren van orders kunnen we zeer scherpe tarieven hanteren. MonsterPoster werkt efficiënt en snel, we kunnen uw Roll-up Banner morgen al klaar hebben! Het enige wat u hoeft te doen is voor 15:00 uur uw ontwerp aan te leveren.

Heeft u vragen over onze producten of dienstverlening? Dan kunt u bellen met +31 (0)10 789 90 43

Bestel een goedkope Roll-up Banner van MonsterPoster >