Posters printen Rotterdam

Voor het printen van goedkope posters in Rotterdam ben je bij MonsterPoster.nl aan het perfecte adres! Monsterposter.nl print al jouw posters van klein tot levensgroot formaat in haar eigen printshop in het centrum van Rotterdam. Naast de Maasboulevard en vlakbij de Erasmusbrug! Bekijk hieronder de verschillende poster formaten.

Goedkope posters dezelfde dag klaar! 

Bestel jouw poster voor 10:00 uur online, dan kan je jouw geprinte poster dezelfde dag nog af te halen in onze vestiging in Rotterdam. Hiermee bespaar je verzendkosten! Uiteraard kunnen wij ook jouw posters dezelfde dag naar je versturen in heel Nederland. Goedkoop posters printen en dezelfde werkdag ophalen, dát is toch Monsterlijk! Uiteraard worden jouw posters netjes verpakt en geleverd in speciale posterkokers.

Op z'n Rotterdams 

Het gehele productieproces van Monsterposter.nl vindt plaats in onze printshop in Rotterdam met écht Rotterdamse vakmensen met een Rotterdamse mentaliteit ‘niet lullen maar poetsen!”. Wij printen op allerlei formaten. Wij kunnen ook een A0 poster in Rotterdam voor je printen.

Vragen?

Heb je vragen over het online bestellen van posters? Of kom je er niet uit? 
Neem dan contact met ons op via 010 – 798 90 43 of mail naar .Winkelinformatie

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur