Standaard posters

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Standaard posters printen en snel ontvangen!

De standaard posters van MonsterPoster zijn speciaal voor de klant die opzoek is naar de beste prijs-kwaliteit posters. De standaard poster kenmerkt zich door de betere kwaliteit dan de Goedkope posters en een goedkopere prijs dan de Fotoposters.

Verschil tussen goedkope-, standaard- en fotoposters

Het verschil tussen de 3 verschillende soorten posters zit in de prijs en kwaliteit. De fotoposters worden op glanzend papier geprint op de hoogste kwaliteit geprint. De goedkope poster en standaard poster worden geprint op gesatineerd papier.

Levertijd

Als je voor 10.00 uur jouw bestelling plaatst dan printen wij jouw posters direct en verlaat het nog dezelfde dag onze copyshop. Wij kunnen jouw posters versturen of klaarleggen om afgehaald te worden. Zo kan je dezelfde dag nog jouw posters afhalen. Haal je je posters af? Dan ontvangen wij je graag in onze copyshop in het centrum van Rotterdam. Op onze klantenservice pagina kan je zien wanneer jouw poster afgehaald kan worden.

Jouw posters thuis bezorgd?  Dan kan je jouw poster online bestellen en leveren wij jouw bestelling door heel Nederland met DHL.

Spoedbestelling?

Heb je jouw posters direct nodig en is er niemand meer die jou op tijd kan helpen? Bel ons direct op 010 - 789 90 43 en bespreek je wensen en eisen met onze werknemers. Wij zullen er alles aan doen om jouw bestelling op tijd te printen en te bezorgen.

verschil posters

Van links naar rechts de goedkope poster, standaard poster en fotoposter.

Hover over de afbeelding om de kwaliteitsverschillen te bekijken.