Printshop Rotterdam centrum

Monsterposter.nl is de printshop in het centrum van Rotterdam. Voor al jouw print- en drukwerk kan je terecht bij ons. Naast posters verzorgen wij ook canvas, flyers, beachvlaggen en roll-up banners in Rotterdam. Zo kan je altijd jouw acties, slogans en/of nieuwe producten op verschillende creatieve manieren tonen aan jouw doelgroep. Wij printen jouw boodschap op diverse materialen zoals (blueback) papier, bisonyl, stoplightfilm en canvas. Onze printshop bevindt zich aan de Boompjes 390 in Rotterdam. Je kan bij de printshop van Monsterposter.nl altijd binnen stappen met jouw bestanden en wij helpen je vervolgens graag bij het verzorgen van uw professionele presentatiematerialen. Uiteraard kan je ook gewoon een online bestelling plaatsen. Heb je andere wensen met betrekking tot jouw printwerk, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag.

Wil je liever online bestellen?

Onze printshop verstuurt jouw posters, flyers en fotoposters dezelfde dag als je op werkdagen voor 10:00 uur bestelt. De geprinte promotiemiddelen worden de volgende werkdag bij je in Rotterdam afgeleverd. Uiteraard verpakt in een verzendkoker.

Spoedlevering

Bestel je posters en heb je deze dezelfde dag nog nodig? Neem dan contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om de bestelling dezelfde dag nog bij je af te leveren. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw printwerk af te halen in onze printshop in het centrum van Rotterdam aan de Boompjes 390.

Andere producten...

Ben je opzoek naar andere producten, zoals ...

  • Visitekaartjes,
  • Briefpapier,
  • CAD-repro's.

Bekijk dan de copyshop & printservice van Action-repro.

Vragen?

Heb je vragen over het online bestellen van posters? Of kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via 010 – 798 90 43 of mail naar .Winkelinformatie

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur