Poster printen

Posters printen is niet iets nieuws. Wat wel nieuw is zijn de prijzen en de efficiënte werkwijze van MonsterPoster voor het printen van posters. Waarom zou jij jouw posters online laten printen bij Monsterposter.nl? Wij bieden posters per stuk aan tegen zeer lage prijzen. Of het nou gaat om 100 dezelfde of verschillende posters. Wij printen het allemaal voor dezelfde prijs. Wij doen niet aan kosten voor speciale instellingen en bestandscontrole. Waarom? Gewoon, omdat onze productie wordt uitgevoerd door vakmensen die verstand hebben van printwerk en niet met de ogen dicht bestanden doorsturen die niet correct zijn.

Levertijd

Omdat wij de poster in eigen huis printen is het mogelijk om scherpe levertijden te hanteren. Bij ons heb je de keuze om je bestelling te laten verzenden of om af te halen.

Verzenden

Wij verzenden alle bestellingen met DHL. Jouw bestelling wordt altijd verpakt in een stevige verzendkoker zodat de posters niet beschadigen. Bestel je jouw posters voor 10:00 uur dan verzenden wij de posters dezelfde dag zodat je jouw bestelling morgen al in huis hebt.

Afhalen

Afhalen is bij ons dezelfde dag al mogelijk! Wij hanteren hiervoor voor 10:00 uur besteld, dezelfde dag afhalen. Heb je voor 10:00 uur besteld, dan kan je tussen 16:30 en 17:30 uur jouw bestelling op komen halen bij onze repro in Rotterdam aan de Boompjes 390.

Prijzen per formaat poster

Wij kunnen ieder gangbaar formaat poster voor je printen. Vind je niet het formaat dat je nodig hebt? Neem dan contact met ons op en wij snijden de poster in het formaat dat je nodig hebt. Wij zijn net zo verantwoordelijk voor het eindproduct als dat u bent. Extra kosten in rekening brengen voor werkzaamheden die toch al uitgevoerd worden, vinden wij daarom niet nodig. Zie hieronder een overzicht van de prijzen per formaat.

Vragen

Persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel. Het klopt dat wij een 'online' print- en drukspecialist zijn, maar dit betekent niet dat wij u persoonlijk niet te woord willen of kunnen staan.

T:+31 (0)10 798 90 43
E:
A:Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam