Online posters printen

Online posters printen doe je bij de online printshop van Nederland! Bij ons zit je altijd goed met al jouw printwerk. Wij printen alle online bestelde posters en affiches in eigen huis. Onze reproductie afdeling is in staat snelle levertijden te hanteren. Bestel je op werkdagen via het internet voor 10:00, dan versturen wij jouw posters dezelfde dag.

Wat kost een poster?

Bij Monsterposter.nl kan je al terecht voor posters van €3,95. Uiteraard is de prijs afhankelijk van het formaat poster dat je wilt bestellen. Kijk hieronder voor een volledig overzicht van de verschillende formaten posters die wij aanbieden. Vind je niet het formaat waar je naar opzoek bent? Neem dan contact met ons op via +31 (0)10 798 90 43

Online besteld? Wanneer ontvang ik mijn poster?

Als je op werkdagen voor 10:00 posters besteld, dan versturen wij de posters dezelfde dag nog. Al onze bestellingen worden door DHL bezorgd door heel Nederland en België. Wanneer jouw posters onze printshop verlaten, ontvang je een e-mail met daarin een Track&Trace code. Met een Track&Trace code blijf je altijd op de hoogte waar jouw bestelling is.

Afhalen van jouw bestelling

Al het printwerk wordt in onze printshop in het centrum van Rotterdam aan de Boompjes geprint. Uiteraard kan je ook altijd jouw bestelling afhalen. Bestel online jouw posters op werkdagen voor 10:00, dan kan je de online posters dezelfde dag nog na 16:30 afhalen. Je ontvangt daarnaast ook een e-mail als de posters geprint zijn.

Met spoed posters afdrukken

Heb je echt per direct jouw online posters nodig? Neem dan direct contact op met onze printshop en wij beginnen meteen met het printen van jouw poster, terwijl onze koerier op de hoogte wordt gebracht van jouw afleveradres. Neem contact op via +31 (0)10 798 90 43

Verschillende formaten

Monsterposter.nl kan op alle gangbare formaten printen. Hieronder zie je een overzicht van deze formaten met de daarbij behorende prijs. Vind je niet het formaat waar je naar opzoek bent? Neem dan contact met ons op en wij snijden jouw poster graag op het juiste formaat.