Grootformaat printen Rotterdam

Groot formaat printen doe je bij Monsterposter.nl. In onze copyshop in Rotterdam printen wij dagelijks groot formaat posters.

Bij Monsterposter kan je terecht voor al jouw posters en andere promotiemiddelen. Het grootste formaat dat je in onze webshop vindt is een abri formaat poster. Deze heeft een afmeting van 1180 x 1750mm. Mocht je toch nog een formaat groter willen bestellen, neem dan contact op met ons en wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Ook canvas op grootformaat

Naast posters kan je bij ons ook groot formaat canvas bestellen. Deze kunnen wij printen tot een grote van 1000 x 3000mm. Voor de canvas doeken geldt hetzelfde als voor de posters, wil je een groter formaat neem contact met ons op.

Grootformaat spoedleveren

Heb je een belangrijk evenement, actie of feest en heb je jouw product met spoed nodig? Neem dan contact met ons op en wij sturen direct een koerier naar je toe om jouw product af te leveren.

Levertijd van grootformaat

Voor de webshop bestellingen hanteren wij een levertijd van een werkdag voor de posters. Bestel je namelijk voor 10:00uur op werkdagen dan zullen wij jouw grootformaat posters dezelfde dag nog versturen. Voor de canvasdoeken hanteren wij 3 dagen levertijd. Dit heeft te maken met het drogen van de inkt.

Grootformaat afhalen in Rotterdam

Onze copyshop bevindt zich in Rotterdam aan de Boompjes 390 waar je jouw groot formaat posters ook altijd kan komen ophalen. Neem telefonisch contact met ons op en wij vertellen je graag wanneer jouw product klaar is.