Goedkope posters online bestellen

Monsterposter is de goedkoopste in het online bestellen en printen van posters. Dit komt doordat wij werken met de nieuwste en zuinigste machines die optimaal gebruik maken van de materialen. De combinatie van goed plannen en verstandig omgaan met materiaal zorgt ervoor dat wij de goedkoopste prijzen hanteren voor het printen van posters. Dit geldt niet alleen voor de regio Rotterdam of Den Haag, maar voor heel Nederland.

Goedkope posters online bestelt worden dezelfde dag verstuurd als deze voor 10:00 op werkdagen wordt besteld. Jouw online bestelde posters worden netjes opgerold en geleverd in stevige kokers.

De productie van het printen van posters wordt in eigen keuken uitgevoerd door vakmensen vanuit Rotterdam.

Posters online bestellen wat is de levertijd?

Voor de levertijd van alle goedkope posters, fotoposters en flyers hanteren wij voor 10:00uur besteld, dezelfde dag verstuurd door heel Nederland en België. Wij versturen alle posters met DHL en verpakken alle posters in een stevige verzendkoker. Heb je de posters met bloedspoed nodig? Neem dan meteen contact met ons op en dan bekijken wij de mogelijkheden en sturen wij indien nodig een koerier naar je toe met jouw bestelling.

Afhalen van jouw posters

Uiteraard is het ook mogelijk om jouw bestelling af te halen in onze printshop. Heb je voor 10:00uur besteld dan liggen jouw goedkope posters om 16:30uur klaar om afgehaald te worden. Onze printshop is gevestigd in Rotterdam aan de Boompjes 390.

Kies zelf je papiersoort

Bij Monsterposter kies je een papiersoort die voor jouw doeleinden geschikt is. Voor de goedkope posters kan je kiezen uit de volgende papiersoorten:

  • 135 grams gesatineerd
  • 80 grams HVO
  • 135 grams Blueback (weerbestendig)

Poster prijzen

Bekijk hieronder de prijzen van de goedkope posters per formaat. Heb je een groot aantal oplages? Kies dan jouw formaat en bekijk de voordelige staffelkorting.

Vragen?

Kom je er niet uit met het bestellen van een poster of een andere item? Bel ons: +31 (0)10 798 90 43 of mail ons