Goedkope flyers Rotterdam

Heb je snel goedkope flyers nodig in Rotterdam? Dan ben je bij Monsterposter aan het juiste adres! Monsterposter bezorgt jouw flyers de volgende werkdag bij je thuis of indien nodig dezelfde dag in Rotterdam! Onze goedkope flyers zijn uitermate geschikt om uw boodschap over te brengen. Zo kunnen de goedkope flyers helpen bij het opbouwen naamsbekendheid of voor meer leden zorgen voor uw plaatselijke sportvereniging. Bij Monsterposter.nl kan je verschillende formaten goedkope flyers bestellen.

  • Jouw goedkope flyers worden geprint op: 210 grams Gloss MC of op een iets steviger 270 grams Gloss MC.
  • Je kan er voor kiezen om jouw flyers in full colour enkelzijdig of dubbelzijdig te printen.

Problemen met het ontwerp?

Heb je problemen met het ontwerpen van jouw flyers? Of ben je niet in de gelegenheid om zelf een ontwerp aan te leveren? De medewerkers van Monsterposter.nl zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van flyers. Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag bij jouw ontwerp.

Levertijd

Bestel op werkdagen voor 10:00 uur en je goedkope flyers liggen dezelfde werkdag klaar in onze printshop in het centrum van Rotterdam. Neem contact met ons en wij vertellen je wanneer je jouw flyers op kan halen in Rotterdam. Heb je minder haast? Dan versturen wij uw bestelling met DHL en wordt het de volgende werkdag bij u afgeleverd. Uiteraard verpakt.

Jouw goedkope flyers met bloedspoed bezorgt

Bestel je goedkope flyers en wil je deze dezelfde dag bezorgt hebben? Neem dan contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om de bestelling dezelfde dag nog bij je af te leveren.

Ander formaat?

Heb je een andere wens qua formaat of iets anders, aarzel dan niet en bel met MonsterPoster.nl.

Vragen?

Heb je vragen over het online bestellen van goedkope flyers in Rotterdam? Of kom je er niet uit? 
Neem dan contact met ons op via 010 – 798 90 43 of mail naar .Winkelinformatie

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur