Foto op canvas

Jouw leukste, warmste en lachwekkendste herinnering laat je toch niet verpieteren in saaie foto boeken? Wil je jouw mooiste herinneringen vast leggen, dit kan op veel verschillende manieren bijvoorbeeld, jouw foto op canvas bedrukken. Leg nu deze herinneringen vast op canvas bij Monsterposter.nl! Breng sfeer en karakter in jouw woonkamer, keuken, slaapkamer, eetkamer of kinderkamer met jouw foto op canvas.

Kwaliteit van foto op canvas

Wij leveren alleen hoogwaardige canvas doeken aan onze klanten. Doormiddel van een goede spanning van het canvas, het gebruik van UV-bestendige inkt en het 24 uur laten intrekken van de inkt op canvas zorgen we dat er geen scheurtjes in de inkt op het canvas zullen komen. Wij stellen hoge eisen aan deze kwaliteit, vandaar dat wij jouw canvas foto met liefde verzenden in goed verpakte dozen. Ophalen van jouw foto op canvas is ook mogelijk.

Prijzen voor jouw foto op canvas

Je zou verwachten dat met al deze kwaliteitseisen het tarief van een foto op canvas een hoop zal kosten. Wij leveren onze producten snel en goedkoop. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor het printen op canvas?

Waarom foto op canvas bij Monsterposter.nl?

  • Jouw bestanden worden altijd gecontroleerd.
  • Je hebt altijd persoonlijk contact met één van onze medewerkers.
  • Wij printen met hoogwaardige UV-inkten.
  • Altijd snel en goedkoop.