Foto op Canvas

Foto op canvas Rotterdam

Foto op canvas doek bestellen.

U kunt herinneringen op verschillende manieren vastleggen. De meest populaire manier is een prachtig geprinte foto op canvasdoek. Een foto op canvas brengt sfeer in uw woonkamer, keuken, eetkamer of uw slaapkamer. De canvassen van Monsterposter.nl zijn zeer geschikt voor elke soort kamer, bij u in huis, of op kantoor. 

Waarom een foto op canvas bij Monsterposter.nl?

Een foto op canvas bestelt u bij Monsterposter.nl omdat u er zeker van wilt zijn dat u het beste resultaat krijgt. Als u uw canvas besteld via onze webshop, dan voeren wij per bestelling een persoonlijke controle uit op de aangeleverde foto.

Nadat de foto op canvas is gedrukt laten wij deze een dag ‘rusten’ zodat de inkt de tijd krijgt om goed te drogen. Bij te snel opspannen van de canvas op de lijst krijgt de inkt niet genoeg ‘rust’ en bestaat de kans dat er kleine scheurtjes ontstaan in de afbeelding. 

"Kwaliteit staat zoals onze vakmensen van MonsterPoster.nl weten op nummer één!"

Foto op canvas Rotterdam

UV-bestendige inkt!

De canvasdoeken van Monsterposter.nl worden bedrukt met een hoogwaardige UV-bestendige inkt. Deze speciale inkt zorgt ervoor dat uw canvas jarenlang kleurecht blijft en niet vervaagt.

Afwijkend formaat? 
U kunt bij ons diverse formaten bestellen, staat uw gewenste formaat er niet tussen? Neem dan contact op via 010 – 798 90 43 of mail naar .  U kunt bestellen via onze webshop maar uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel om de order persoonlijk te plaatsen en toe te lichten.

Afhalen in Rotterdam
De canvassen van Monsterposter.nl worden gemaakt in het centrum van Rotterdam. U bent dan ook van harte welkom om uw bestelde canvas bij ons op te halen op een dag en tijdstip wat u goed uitkomt. U vindt ons aan de Boompjes 390 te Rotterdam.

Vragen? 
Heeft u vragen over een van onze producten of onze dienstverlening? Neem dan contact op via 010 – 798 90 43 of mail naar

Foto op canvas bestellen>