Foto als poster

Een mooie foto gemaakt die je wilt inlijsten? Print dan jouw foto als poster. Monsterposter.nl is een online printshop met jaren ervaring met het printen van afbeeldingen op posters. Wij bieden verschillende posters en presentatiesystemen aan via onze webshop.

Goedkope posters of fotoposters

In onze webshop kan je kiezen tussen goedkope posters en fotoposters. Het verschil tussen beide poster is de kwaliteit. De fotoposters worden namelijk op 200 grams fotopapier geprint, waardoor je poster foto scherpte behoudt. Wij adviseren je daarom ook om jouw foto als poster op een fotoposter af te drukken.

Foto op verschillende formaten

Bij Monsterposter.nl kan je niet alleen terecht voor alle gangbare papierformaten, maar ook voor andere formaten. Wij printen zowel op klein B3 formaat, als groot B0 formaat. Kijk hieronder voor de verschillende formaten posters die wij kunnen printen.

Prijzen

De prijzen voor de fotoposters liggen tussen de €9,95 en €37,50. Bekijk hieronder de verschillende formaten met de daarbijbehorende prijzen. Houd onze website in de gaten of volg ons op social-media voor voordelige aanbiedingen. Vallen deze prijzen niet helemaal binnen jouw budget? Bekijk dan de goedkope posters.

Verzendtijd foto als poster

Omdat wij alle foto's als poster in eigen huis produceren zijn wij in staat snelle levertijden te hanteren. Bestel je op werkdagen voor 10:00, dan versturen wij jouw foto als poster dezelfde dag nog. Wij versturen alle foto's als poster met DHL en verpakken jouw bestelling in een stevige verzendkoker. Nadat jouw bestelling onze copyshop in Rotterdam verlaat, ontvang je een e-mail met daarin een Track&Trace code zodat je altijd op de hoogte bent van de status van jouw bestelling.

Afhalen van jouw foto als poster

Onze printshop bevindt zich in het centrum van Rotterdam. Ben je in staat om jouw foto als poster zelf op te halen? Dan is dit uiteraard mogelijk. Bestel je op werkdagen voor 10:00, dan kan je jouw poster dezelfde dag tussen 16:30 en 17:30 afhalen. Bekijk voor andere afhaaltijden de klantenservice pagina.

Waarom Monsterposter.nl?

  • Snelle levertijden
  • Productie in eigen huis
  • Voordelige staffelkortingen
  • Veilig betalen met iDeal, MasterCard of Visa
  • Bezorging door DHL in Nederland & België