Canvas foto voor buiten

Jouw foto op canvas voor buitengebruik

Altijd al een foto op canvas buiten in jouw tuin willen hebben? Bij Monsterposter.nl is dat mogelijk. Onze canvasdoeken zijn uitermate geschikt voor buitengebruik. Zo zijn de foto op canvasdoeken watervast en 3 jaar lichtecht. Dit houdt in dat de kleurstof niet beïnvloed wordt door zonlicht. Bij zowel zon als regen blijft jouw foto op canvas van goede kwaliteit. Daarnaast kunnen wij jouw foto op canvas op verschillende formaten printen. Hieronder zie je de verschillende verhoudingen van de canvasdoeken.

Levertijd van jouw foto op canvas

Omdat wij de beste kwaliteit willen garanderen voor jouw foto op canvas, hanteren wij een levertijd van 3 dagen. Dit komt omdat de inkt moet drogen voordat het gespannen kan worden op het frame. Jouw foto op canvas wordt uiteraard verpakt. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw foto op canvas af te komen halen bij ons filiaal in Rotterdam. Neem contact met ons en wij vertellen je wanneer jouw foto op canvas klaar ligt in Rotterdam.

Foto op canvas met spoed

Heb je jouw foto op canvas koste wat kost dezelfde dag nog nodig? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Vragen?

Heb je vragen over het online bestellen van foto op canvas? Of kom je er niet uit? 
Neem dan contact met ons op via 010 – 798 90 43 of mail naar .

  • Jouw foto op canvas wordt op echt canvas gedrukt, dus geen polyester.
  • Er wordt UV-bestendige inkt gebruikt voor het printen van jouw foto op canvas.

Ander formaat?

Heb je een andere wens qua doek of formaat, aarzel dan niet en bel met MonsterPoster.nl.

 Bel ons +31 (0)10 798 90 43