Canvas foto Valkenswaard

Foto op canvas Valkenswaard

De mooiste foto's op canvas in Valkenswaard bestel je bij Monsterposter.nl. Monsterposter.nl verzorgt de best geprinte prijs/kwaliteit canvasdoeken in Valkenswaard. Onze canvasdoeken in Valkenswaard zijn ook uitermate geschikt voor buitengebruik. Bij het printen van jouw foto op canvas wordt watervaste inkt gebruikt die 3 jaar lichtecht blijft. Daarnaast kunnen wij in Valkenswaard jouw foto op canvas op verschillende formaten printen. Hieronder zie je de verschillende verhoudingen van de canvasdoeken.

Levertijd van uw foto op canvas

Omdat wij de beste kwaliteit willen garanderen voor jouw foto op canvas, hanteren wij een levertijd van 3 dagen. Dit komt omdat de inkt moet drogen voordat het gespannen kan worden op het frame. Jouw foto op canvas wordt uiteraard verpakt.

Canvas foto met spoed

Jouw canvas foto met spoed in Valkenswaard? Neem direct contact met ons op en wij bekijken direct de mogelijkheden.

Verschillende canvas foto formaten

Bij Monsterposter.nl kan je terecht voor veel verschillende canvas formaten. Of het nou gaat om klein- of grootformaat canvas, bij ons zit je altijd goed! Wij maken onderscheid tussen de verschillende formaten door dit onder te verdelen over verschillende verhoudingen. Opzoek naar een panorama foto op canvas? Kijk dan bij de 1:3 canvas doeken. Heb je een andere wens qua doek of formaat, aarzel dan niet en bel met MonsterPoster.nl.

Vragen?

Heb je vragen over het online bestellen van foto op canvas? Of kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via 010 – 798 90 43 of mail naar .

  • Jouw foto op canvas wordt op echt canvas gedrukt, dus geen polyester.
  • Er wordt UV-bestendige inkt gebruikt voor het printen van jouw foto op canvas.
  • Ook geschikt voor buitengebruik.

Bel ons +31 (0)10 798 90 43