Afbeelding op canvas

Jouw afbeelding op canvas als cadeau of decoratiestuk? Monsterposter.nl verzorgt de beste prijs/kwaliteit afbeeldingen op canvas doek. Onze canvasdoeken zijn ook uitermate geschikt voor buitengebruik. Bij het printen van jouw afbeelding op canvas wordt watervaste inkt gebruikt die 3 jaar lichtecht blijft. Daarnaast kunnen wij jouw afbeelding op canvas op verschillende formaten printen. Hieronder zie je de verschillende verhoudingen van de canvasdoeken.

Levertijd van jouw afbeelding op canvas

Omdat wij de beste kwaliteit willen garanderen voor jouw afbeelding op canvas, hanteren wij een levertijd van 3 dagen. Dit komt omdat de inkt moet drogen voordat het gespannen kan worden op het frame. Jouw afbeelding op canvas wordt uiteraard verpakt. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw afbeelding op canvas af te komen halen bij ons filiaal in Rotterdam. Neem contact met ons en wij vertellen je wanneer uw afbeelding op canvas klaar ligt.

Canvas met spoed

Jouw canvas afbeelding met spoed? Neem direct contact met ons op en wij bekijken direct de mogelijkheden.

Waarom afbeelding op canvas bij Monsterposter.nl?

Bij Monsterposter.nl staan wij voor kwaliteit. Zo ook voor onze canvas doeken. Bestel je bij Monsterposter.nl dan kan je kwaliteitsdoeken verwachten.

  • Jouw bestanden worden gecontroleerd.
  • Wij printen met hoogwaardige UV-inkten.
  • Wij laten ieder doek een dag rusten zodat er geen scheurtjes ontstaan wanneer het doek gespannen wordt.

Verschillende canvas foto formaten

Bij Monsterposter.nl kan je terecht voor veel verschillende canvas formaten. Of het nou gaat om klein- of grootformaat canvas, bij ons zit je altijd goed! Wij maken onderscheid tussen de verschillende formaten door dit onder te verdelen over verschillende verhoudingen. Opzoek naar een langwerpig canvas doek? Kijk dan bij de 1:3 canvas doeken. Heb je een andere wens qua doek of formaat, aarzel dan niet en bel met MonsterPoster.nl.

Vragen?

Heb je vragen over het online bestellen van foto op canvas? Of kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via 010 – 798 90 43 of mail naar .

  • Jouw foto op canvas wordt op echt canvas gedrukt, dus geen polyester.
  • Er wordt UV-bestendige inkt gebruikt voor het printen van jouw foto op canvas.
  • Ook geschikt voor buitengebruik.

Bel ons +31 (0)10 798 90 43