A1 poster formaat

A1 poster formaat printen doe je snel en eenvoudig bij MonsterPoster. Wij hebben jarenlange ervaring met het printen van A1 formaat posters. Monsterposter.nl voorziet ook in al het andere printwerk. Zo printen wij onder andere ook flyers, fotoposters en presentatiesystemen zoals roll-up banners en beachvlaggen. Door de nieuwste en zuinigste printapparatuur is het mogelijk om posters te printen tegen de scherpste prijzen. Aangezien wij onze eigen printshop hebben, kunnen wij snel beginnen met het printen van jouw A1 poster. Wij kunnen daarom ook snelle levertijden bieden.

A1 poster formaat is 841 x 594mm

Het formaat voor een A1 poster is 841 x 594mm. Is dit niet het formaat waar je naar opzoek bent, bekijk hieronder de andere formaten. Van B3 tot Abri formaat, bij Monsterposter.nl zit je altijd goed. Kijk hieronder voor alle verschillende poster formaten en de bijbehorende prijzen.

A1 poster prijzen

De prijs van een enkele A1 poster is maar €6,25. Per product hanteren wij voordelige staffelkortingen. Dit houdt in dat bij een groot aantal oplages een korting gehanteerd wordt. Bij een afname van 100 posters kost een enkele A1 poster nog maar €4,38.

Afhalen van jouw bestelling

Omdat wij alle posters in eigen huis produceren is het mogelijk om scherpe levertijden te hanteren. Heb je jouw bestelling voor 10:00 uur geplaatst, dan kan je jouw A1 poster dezelfde dag na 16:30 al komen afhalen! Je kan jouw bestelling afhalen in Rotterdam aan de Boompjes 390. Heb je jouw bestelling na 10:00 uur besteld?

  • Tussen 10:00 en 15:00 besteld volgende werkdag vanaf 09:00 uur afhalen
  • Na 15:00 uur besteld, volgende werkdag na 10:00 uur afhalen

Versturen van jouw bestelling

Jouw A1 poster laten versturen is uiteraard ook mogelijk. Wij versturen al onze posters met DHL. Bestel je voor 10:00 uur dan verzenden wij jouw posters dezelfde dag nog. Nadat jouw A1 poster onze printshop heeft verlaten, ontvang je een e-mail met daarin een Track&Trace code. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de status van jouw bestelling. Je bestelling wordt altijd verstuurd in een stevige verzendkoker.

Wij staan altijd voor jou klaar. Heb je met spoed een poster nodig? Bel ons direct op +31 (0)10 798 90 43 en wij zullen er alles aan doen om je te helpen.

Welke poster materialen gebruiken wij?

Wij printen jouw A1 posters op 120 grams gesatineerd papier of op 120 grams Blueback materiaal. Het verschil is dat Blueback materiaal weerbestendig is. Worden jouw A1 posters buiten opgehangen, dan raden wij je aan om op 120 grams Blueback papier te printen. Zo is uw afgedrukte bestand tegen ieder weertype. Wil je een poster met fotoscherpte? Kijk dan bij onze fotoposters en druk je A1 poster af op 200 grams fotopapier.

Andere wensen?

Heb je een andere wens qua papier, afmeting/formaat of iets anders, aarzel dan niet en bel met MonsterPoster.nl via +31 (0)10 798 90 43.