Posters printen Utrecht

Een mooie poster printen van de Domtoren of de Utrechtse kanalen? Dan ben je bij Monsterposter.nl aan het juiste adres. Al jouw Utrechtse hoogtepunten printen onze full-colour of zwart/wit kwaliteitssprinters op een door jou gekozen papiersoort. Met de speciale printservice is het mogelijk om bij ons een poster te printen met een breedte van 1180mm. Je kan kiezen om dit te printen op 120 grams gesatineerd, 75 grams HVO of 120 grams blueback papier. Heb je andere wensen, neem dan contact met ons op en onze medewerkers staan je graag te woord. Kijk hieronder voor de prijzen per formaat.

Jouw poster met spoed in Utrecht!

Bestel op werkdagen voor 10:00 uur vanuit Utrecht en de geprinte posters worden dezelfde werkdag naar Utrecht verstuurd. Uiteraard verpakt in een verzendkoker.

Bestel je posters vanuit Utrecht en heb je deze dezelfde dag nog nodig? Neem dan contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om de bestelling dezelfde dag nog bij je af te leveren in Utrecht.

Vragen?

Heb je vragen over het online bestellen van posters? Of kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via 010 – 798 90 43 of mail naar .

Standaard printen wij de goedkope posters op de volgende papiersoorten:

  • 120 grams gesatineerd
  • 75 grams HVO
  • 120 grams blueback poster

Fotoposters gaan standaard op de volgende papiersoorten:

  • 200 grams fotopapier

Ander formaat?

Heb je een andere wens qua papier of formaat, aarzel dan niet en bel vanuit Utrecht met MonsterPoster.nl.

Bel ons +31 (0)10 798 90 43